تور های دوحه
- جدول
- خلاصه
درباره دوحه
دوحه پایتخت و پرجمعیت ترین شهر کشور قطر است. این شهر در ساحل خلیج فارس در شرق این کشور، شمال الوکره و جنوب الخور واقع شده است. دوحه که بیش از 80 درصد جمعیت کشور در داخل یا حومه آن زندگی می کنند و مرکز سیاسی و اقتصادی کشور است، سریعترین شهر در حال رشد قطر می باشد. دوحه در دهه 1820 به عنوان بخشی از توسعه شهر البیدا تأسیس شد. این شهر در سال 1971، زمانی که قطر از تحت الحمایتی انگلیس استقلال یافت، به طور رسمی به عنوان پایتخت قطر اعلام شد. دوحه به عنوان پایتخت تجاری قطر و یکی از مراکز نوظهور مالی در خاورمیانه، توسط شبکه تحقیقات جهانی سازی و شهرهای جهان، یک شهر جهانی در سطح بتا در نظر گرفته شده است.
آب و هوا
دوحه دارای آب و هوای کویری گرم با تابستان های طولانی، بسیار گرم و زمستان های گرم و کوتاه است. میانگین دمای بالا بین ماه های مه تا سپتامبر از 38 درجه سانتیگراد فراتر رفته و اغلب به 45 درجه سانتیگراد نزدیک می شود. کمترین میزان رطوبت در ماه های می و ژوئن است و دمای نقطه شبنم می تواند از 30 درجه سانتیگراد در تابستان فراتر رود. در مدت تابستان، شهر تقریبا بدون بارندگی است و در ماه های دیگر میزان بارش کمتر از 20 میلی متر می باشد. میزان بارندگی در کل کم و 75 میلی متر در سال است و بیشتر در بین ماه های اکتبر تا مارس رخ می دهد. روزهای زمستان نسبتا گرم هستند، در حالی که روزها آفتابی و شب ها خنک است. دمای هوا در دوحه به ندرت به زیر 7 درجه سانتی گراد می رسد.
پیشرفت دوحه
دوحه در دهه اخیر شاهد سرمایهگذاری فروان در زیر ساختهای شهری بودهاست. بهطوریکه از یک دهکده ساحلی به یک شهر مدرن تبدیل گردیدهاست. طرحهای مدرنسازی شهر عبارتند از ساختمانهای تجاری و مسکونی فراوان، بخصوص شهر آموزش است که در حال حاضرهشت دانشگاه بینالمللی معتبر در آن به فعالیت میپردازند. از دیگر مراکز زیرساخت شهر توجه به تاریخ شهر است که با ساخت موزه از جمله موزه ملی و موزه اسلامی آن را به نمایش گذاشتهاست. طرح ساخت ورزشگاههای جام جهانی فوتبال، مراکز خرید و پروژه دوحه لند که شهر بازی بزرگ قطر میباشد از دیگر پروژه هاست. این شهر دارای فرودگاه بینالمللی و همچنین مرکز شرکت هواپیمایی قطر میباشد. شبکه خبری الجزیره انگلیسی و عربی در شهر دوحه واقع گشتهاست. سند چشمانداز ملی ۲۰۳۰ قطر که بر پایه چهار اصل توسعه انسانی، اجتماعی، اقتصادی و زیستمحیطی استوار است، در بخش توسعه اقتصادی بر استفاده از درآمد حاصل از منابع طبیعی قطر برای سوق دادن اقتصاد کشور به سوی سایر منابع درآمدزایی و در بخش توسعه زیستمحیطی، بر توسعه با حداقل آسیب به طبیعت تأکید شدهاست.
هزینه سفر به دوحه
درباره دوحه بیشتر بدانید