تور های استانبول
- جدول
- خلاصه
تور استانبول - آتا
- آتا
- صبحانه
- بلیط رفت و برگشت
- بیمه مسافرتی
تور استانبول - قشم ایر
- قشم ایر
- صبحانه
- بلیط رفت و برگشت
- بیمه مسافرتی
تور استانبول - معراج
- معراج
- بیمه مسافرتی
- گشت شهری
- صبحانه
تور استانبول - آتا
- صبحانه
- بلیط رفت و برگشت
- بیمه مسافرتی
تهران
تاریخ اعتبار ویژه 23 مهر ماهاستانبول
تور استانبول - قشم ایر
- صبحانه
- بلیط رفت و برگشت
- بیمه مسافرتی
تهران
تاریخ اعتبار ویژه 28 مهر ماهاستانبول
تور استانبول - معراج
- بیمه مسافرتی
- گشت شهری
- صبحانه
تهران
تاریخ اعتبار ویژه 25 مهرماهاستانبول
درباره استانبول
تور استانبول با هتل ها و پرواز های متنوع را از ما بخواهید. بیسان سیر مجری مستقیم تور استانبول از تهران و شهرستان ها. قیمت تور استانبول و تور لحظه آخری استانبول را از وب سایت چک بفرمایید.
استانبول سومین کلانشهر بزرگ خاورمیانه پس از قاهره و تهران محسوب میشود. همچنین این شهر بزرگترین کلانشهر اروپاست. این شهر در کنار تنگه بسفر دریای مرمره و دریای سیاه قرار دارد. تنگه بسفر دو قارهٔ آسیا و اروپا را از یکدیگر جدا میکند و استانبول تنها شهر بزرگ جهان است که در دو قارهٔ جهان گسترده شدهاست. بندر طبیعی شاخ طلایی یا خلیج در این شهر واقع است.
نواحی استانبول به 3 قسمت اصلی تکسیم میشود:
1- شبه جزیره تاریخی استانبول قدیمی بخشها و نواحی امین اونو و فاتح را در بر میگیرد. این مناطق در سواحل شمالی شاخ طلایی (خلیج) واقع شدهاند که مرکز قدیمی شهر را از قسمتهای شمالی و جوانتر سمت اروپایی جدا و متمرکز میکند. شبه جزیره تاریخی با دیوارههای قسطنطنیه در غرب به انتها میرسد. شبه جزیره توسط دریای مرمره در جنوب و بسفر در شرق احاطه شدهاست.
2- شمال شاخ طلایی، مناطق تاریخی بِی اُوغلو (Beyoğlu) و بِشیکتاش (Beşiktaş) هستند که محل اسکان آخرین سلطان بوده و زنجیرهای از روستاهای سابق مانند اُورتاکوی (Ortaköy) و بِبِک (Bebek) در میان سواحل بسفر ادامه مییابد. در بخشهای اروپایی و آسیایی بسفر، استانبولیهای ثروتمند عمارتهای بزرگ چوبی زیبایی را ساختهاند که این عمارت و ساختمانها یالی (Yalı) نامیده میشوند که به عنوان اقامتگاه تابستانی مورد استفاده قرار میگیرد.
3- مناطق اوسکودار (Üsküdar) و کادیکوی (Kadıköy) که در سمت آسیایی قرار گرفتهاند، در واقع شهرهای مستقلی هستند و امروزه مناطق تجاری و مسکونی مدرنی در آنها ایجاد شده و حدود یک سوم از جمعیت استانبول در خود جای دادهاست.
ایرانیها میتوانند بدون دریافت ویزا استانبول و با داشتن پاسپورتی معتبر (حداقل 6 ماه دارای اعتبار باشد) به ترکیه و استانبول سفر کنند. مدت زمان اقامت در این کشور نیز چیزی در حدود 90 روز است.
آب و هوا
تابستانهای گرم و مرطوب و زمستانهای سرد، بارانی و برفی ویژگی آب و هوای استانبول است. میزان بارش سالیانه استانبول بهطور میانگین 870 میلیمتر است. میزان رطوبت نیز اغلب زیاد است.
بهطور متوسط بیشترین درجه حرارت در طول ماههای مختلف زمستان بین 7 درجه تا 9 درجه سلسیوس است. بارش برف در استانبول برای یک یا دو هفته در طول فصل زمستان عادی است؛ اما یکی از این بارشها میتواند سنگین باشد. غالباً این بارش در بین ماههای دسامبر و مارس رخ میدهد.
در ماههای تابستان از ژوئن تا انتهای سپتامبر بهطور میانگین درجه حرارت روزها از 28 سلسیوس شروع میشود. گرمترین ماه، ژوئیه با متوسط درجه حرارت 23.2 درجه سلسیوس و سردترین ماه، ژانویه با متوسط درجه حرارت 4 و 5 درجه سلسیوس است. بالاترین درجه حرارت ثبت شده در استانبول 40.5 درجه سلسیوس در اوت سال 2000 و پائینترین درجه حرارت -16.1 درجه سلسیوس در فوریه سال 1927 بودهاست.
این شهر تا حدودی بادخیز است و بهطور متوسط (میانگین) سرعت بادی حدود 17 کیلومتر در ساعت دارد. تابستان خشکترین فصل است، هر چند تابستانها هم بارش باران وجود دارد.
فرودگاه های استانبول
در حال حاضر، فرودگاه های استانبول شامل 3 فرودگاه بین المللی می شود، فرودگاه جدید استانبول که در بخش اروپایی شهر استانبول واقع شده، فرودگاه صابیها گوکچن که در منطقه کرتکوی Kurtkoy در بخش آسیایی استانبول قرار دارد و در نهایت فرودگاه آتاتورک که برای سالهای متمادی فرودگاه اصلی شهر استانبول بوده است.
بنابر آمار، ساخت و ساز فرودگاه بین المللی جدید استانبول در اواخر سال 2018 پایان یافت و به مرحله اجرا و بهره برداری رسید و اکنون به یکی از بزرگترین فرودگاه های بین المللی قاره اروپا بدل شده است.
این در حالی است که فرودگاه قدیمی استانبول یعنی آتاتورک پس از افتتاح فرودگاه جدید به روی تردد مسافران غیرنظامی بسته شد. البته به غیر از این 3 فرودگاه های استانبول چندین فرودگاه نظامی و باندهای هوایی خصوصی نیز در این شهر پرجنب و جوش و توریستی کشور ترکیه وجود دارد.
فرودگاه استانبول در 40 کیلومتری شمال مرکز شهر (میدان تکسیم) و 52 کیلومتری کادیکوی در محدوده آرناووتکوی در سواحل دریای سیاه و بخش اروپایی شهر واقع شده است. از میان فرودگاه های استانبول جدیدترین آنها که مجهزترین و بزرگترین شان نیز محسوب می شود بین دهکده های Tayakadin و Akpinar واقع شده و بیش از 350 مقاصد بومی و بین المللی از 110 کشور دنیا را پوشش می دهد.
طبق اطلاعات ارائه شده در وب سایت های اینترنتی ، کدهای تعیین شده برای فرودگاه های بین المللی کشور ترکیه شامل موارد زیر می شود:
فرودگاه بین المللی آتاتورک ISL
فرودگاه بین المللی صابیها گوکچن SAW
فرودگاه جدید و بین المللی استانبول IST
نقشه مترو استانبول
جاذبه های گردشگری
استانبول یکی از زیباترین شهر های ترکیه است که به دلیل اتفاق های مهم تاریخی و سیاسی که در این شهر افتاده، دارای جاذبههای دیدنی و مناطق گردشگری بسیار شناخته شده و معروفی است. اگر با خرید تور گشت شهری استانبول قصد دارید به این شهر زیبای اروپایی سفر کنید و مکان های دیدنی استانبول را از نزدیک ببینید، بهتر است ابتدا راهنمای گردشگری استانبول را مطالعه کنید تا بتوانید در طول مدت سفر خود به ترکیه، تمام مکانهای گردشگری استانبول ببینید و با آن ها آشنا شوید. بعضی از جاهای گردشگری ترکیه استانبول از نظر تاریخی اهمیت بیشتری نسبت به سایر مکانهای گردشگری دارند.
جاذبه های تاریخی استانبول عبارتند از مسجد ایاصووفیه ، کاخ توپکاپی ، مسجد آبی ، برج گالاتا ، آب انبار باسیلیکا ، کاخ دلما باغچه ، روملی حصار ، کلیسای چورا ، برج دختر ، هیپودروم ، موزه پرا ، موزه باستان شناسی ، موزه اسباب بازی ، مسجد سلیمانیه و مسجد رستم پاشا
جاذبه های تفریحی
جاهای تفریحی بیشماری در استانبول وجود دارد از جمله: خانه خون آشام ، پارک آبی مارین ، Quest ، شهربازی ، تنگه بسفر ، موزه تاریخی پانوراما 1453 ، شهربازی اکستریم ادونچرز ، پارک آبی مارین ، آب انبار ناکیلبنت اسفانبول یا ویالند ، پارک مینیاتورک ، موزه رحمی ام کوچ ، شهربازی لوناپارک بوستانچی ، موزه مادام توسو ، ساحل یشیل کوی چیروز ، پارک امیرگان ، موزه باریش مانچو ، آکواریوم ، موزه هنرهای مدرن ، پلکان کاموندو ، موزه اسباب بازی و حمام های استانبول.
جاذبه های خرید
میدان تکسیم
میدان تکسیم در شهر زیبای استانبول ترکیه و در بخش اروپایی این شهر در محله بیاوغلو قرار دارد. وجود ایستگاههای اتوبوس و مترو در نزدیکی میدان تکسیم باعث شدهاند که دسترسی به این میدان از سراسر شهر آسان باشد. گرچه عبور خودرو از میدان ممنوع است و فقط تراموای نوستالژیک شهر مجوز عبور از آن را دارد.
اگر تمایل دارید از حراجی ها و تخفیف هایی که مراکز خرید استانبول میگذارند استفاده کنید، بهتر است به بهترین زمان خرید در هر فصل دقت کنید. بهعنوان مثال اگر بهدنبال حراج تابستانه در استانبول هستید، توصیه میکنیم در اوایل تیرماه تا اواسط مرداد به ترکیه سفر کنید.
همچنین اگر تمایل دارید از حراج زمستانه استانبول بهره ببرید، بهترین زمان خرید در استانبول اوایل آذر تا اوایل دی ماه است (تا قبل از کریسمس). ناگفته نماند بهترین زمان خرید در استانبول در اعیاد (مانند عید قربان و فطر)، مناسبت ها، مراسم ها و حتی اواخر هر فصل بهتر بوده و با تخفیف های زیاد، بهترین زمان سفر به استانبول است.
بازار بزرگ استانبول
یکی از قدیمیترین جاذبه های گردشگری استانبول همین بازار معروف و سنتی است که در سال 1455 در استانبول ساخته شده است. دستور ساخت بازار استانبول را سلطان محمد فاتح صادر کرد. این بازار تاریخی سرپوشیده است و دارای راهروهای قدیمی و تو در تویی است که برای هر گردشگری جذابیت خاصی دارند. انواع صنایع دستی ، خوراکیهای معروف استانبول و … در این بازار به فروش میرسند.
بازار فاتح ترکیه
اگر هنگام گشت و گذار در بین دیدنی های شهر استانبول تصمیم گرفتهاید به بازارهای محلی هم سری بزنید، میتوانید حتماً از بازار فاتح دیدن کنید. اغلب کالاها و اجناسی که در این بازار به فروش میرسند دارای کیفیت معمولی و قیمتهای بسیار مناسبی هستند.
بازار مصری
یکی دیگر از بازارهای استانبول، بازار مصری است. در این بازار انواع ادویهها با تنوع بالا و به فراوانی در دسترس است. علاوه بر ادویه، شیرینیهایی نظیر انواع باقلوا را نیز میتوانید از این بازار بخرید. زیتون، اسانسهای مختلف و آجیل نیز در بازار مصری به فروش میرسد.
همچنین مرکز خرید فروم استانبول ، مرکز خرید اوتلت اولویوم استانبول ، مرکز خرید مال آو استانبول ، مرکز خرید کانیون مال ، مرکز خرید اُپتیمیوم اوتلت ، مرکز خرید بی اوغلو ایش ، مرکز خرید استار سیتی اوتلت ، مرکز خرید ویاپورت استانبول و ... نیز میباشد.
شکم گردی در استانبول
خوردن غذا و شیرینی و دسر را می توان کاری عادی و روزمره دانستف اما در هنگام سفر و گشت و گذار مخصوص در یک کشور خارجی، همه چیز عوض می شود و بحثی به نام شکم گردی وارد گردشگری می شود. شکم گردی به معنای خوردن و لذت بردن از خوردنی های مختلف سنتی و مخصوص یک شهر یا یک کشور است. با سفر به محبوت ترین شهر کشور ترکیه فرصت این را خواهید داشت تا در کنار بازدید از جاذبه های گردشگری به شکم گردی نیز مشغول باشید.
غذاهای استانبول
دونر کباب، پیده، کوفته، پیش غذاهای خوشمزه، کباب و انواع غذاهای ترکی را می توانید در سفری چند روزه به این شهر تجربه کنید. پیشنهاد می شود حداقل یک وعده را در خیابان استقلال و حداقل یک وعده را در رستوران ها با نمای تنگه بسفر میل نمایی. حتی در تنگه بسفر، کشتی های تفریحی وجود دارند که از شما پذیرایی می کنند و می توانید از این تورها نیز در کنار شکم گردی استفاده نمایید. فراموش نکنید غذای پیده را حتماً میل نمایید.
شیرینی های استانبول
باقلوا، لقمه، تاووک، دوندورما و پودینگ برنج از مهم ترین دسرها و شیرینی های این شهر توریستی است که بی شمار خوشمزه و لذیذ هستند. بستنی مخصوص این شهر، که دوندورما نام دارد شهرت جهانی دارد، باقلواهای آن نیز طرفداران بی شماری در سراسر دنیا دارد.
چرا بی اغلو را برای شکم گردی انتخاب کنیم؟
اگر از اهالی استانبول آدرس بهترین رستورانهای استانبول را بپرسید، محله بی اغلو را پیشنهاد خواهند داد. غذاهای سنتی و مدرن ترکیه در بی اغلو بسیار خوشمزهاند و کافههای سبک اروپایی و کلابها به شهرت این منطقه اضافه میکنند. میتوانید به یکی از کافههای فضای باز بی اغلو بروید و از دیدن چشم اندازهای بسفر و شاخ طلایی به وجد آیید. اگر هم به دنبال کاهش هزینههای سفرتان باشید، رستورانهای ارزان قیمت متعددی در این منطقه یافت میشود. در ادامه به بهترین و ارزانترین رستورانهای بی اغلو اشاره خواهیم کرد.
غذاهای محلی و سنتی استانبول با استقبال خوبی از سوی گردشگران مواجه میشود. از جمله رستوران های معروف رستوران آنتوچیا ، رستوران هالا مانتی بی اغلو ، رستوران زنجفیل در بی اغلو ، رستوران دای پرا در بی اغلو ، رستوران فیچین ، رستوران روملی حصار اسکله ، رستوران لموئت یا مرغ دریایی ، رستوران فیش یا ماهی ، رستوران ایکس ، رستوران میکلا ، رستوران ریحون ، رستوران شهرزاد ، کیزیلکالایار ، بدروم مانتی ، رستوران لوکانتا مایا را میتوان نام برد.
هزینه سفر به استانبول
درباره استانبول بیشتر بدانید